0515 433991


Home  /  Over ons  /  It’s in our name: Technology and Knowledge

It’s in our name: Technology and Knowledge

T & K Service is een innovatief bedrijf met kennis en ervaring in bodem-, lucht-, en waterreiniging. Wij bieden u een oplossing voor uw milieuproblematiek.

U mag hoge verwachtingen van ons hebben! Wij houden van een uitdaging en werken graag met u samen om het beste resultaat voor uw project te halen.  Onze expertise beslaat de volgende werkterreinen:

Deskundig team

T & K Service bestaat uit een deskundig en gedreven team. Wij verzorgen in samenspraak met u en de bevoegde instanties een totaaloplossing.  

Gebruikmakend van een vast netwerk specialisten en de beste technieken, bieden wij de meest effectieve aanpak van uw milieuprobleem.

Oprichting in 1995

T & K Service is opgericht in 1995  voor het ontwerpen, bouwen en exploiteren van waterzuivering- en bodemsaneringinstallaties. 

Inmiddels bestrijkt het werkgebied de sectoren lucht, water en bodem. Wij bieden efficiënte oplossingen voor milieuproblemen. Dankzij het vertrouwen en de waardering van onze opdrachtgevers zijn wij een gevestigde naam op het gebied van milieuproblematiek geworden.

Onze opdrachtgevers zijn, provincies, gemeentes, branche organisaties, industrie, adviesbureaus en aannemers.

Contactgegevens

Postadres
Spijkerboor 56
8607 KC  Sneek

Kantoor en werkplaats adres
De Loads 3
8447 GP  Heerenveen

0515 433991

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief